CUM NE IMBRACAM

Este recomnadat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit . Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar , deci nu aveti nevoie de o marire de salariu .
Daca va imbracati saracacios , va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase , prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu .
Daca va imbracati potrivit , sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu .

CONCEDIUL MEDICAL

Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav . Daca puteti merge la doctor , inseamna ca puteti veni si la serviciu .

OPERATII CHIRURGICALE

Operatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajat la noi , veti avea nevoie de toate organelle . Nu veti elimina nimic . Noi v-am angajat intact . In cazul in care eliminati un organ , vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca .

ZILE IN FOLOS PERSONAL

Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an . Ele se numesc sambata si duminica .

ZILE DE CONCEDIU

Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului . Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza : 1 ianuarie si 25 decembrie.

ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI

Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu . Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii , rudele sau colegii morti . In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari , acestea se vor programa seara tarziu . Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme , cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respective .

ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES

Acest incident poate fi acceptat ca scuza . In orice caz , este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile .

FOLOSIREA TOALETELOR

Mult prea mult timp se petrece la toaleta . In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica . Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu ” A ” se vor duce de la 8:00 la 8:20 , cei cu ” B ” de la 8:20 la 8:40 , si asa mai departe . Daca nu va puteti depalsa in timpul alocat , veti fi nevoiti sa asteptati pana adoua zi cand sunteti programati . In situatii de maxima urgenta , angajatii pot face shimb de locuri intre ei . Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris . In plus , acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete . La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma , hartia igienica se va retrage automat , usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat . La a doua abatere , fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica ” Acte de indisciplina ” .

PAUZA DE MASA

Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa , deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase . Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa , pentru a-si pastra silueta . Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit .

Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie . Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor . Orice intrebari , comentarii , nelamuriri , plangeri , reclamatii , frustrari , iritari , suparari , insinuari , acuzatii , vor fi adresate in alta parte .

Va dorim o saptamana placuta .
Conducerea 🙂